Planet Detox heeft een reeks ethische schoonmaakproducten ontwikkeld die de behoefte aan plastic verpakkingen totaal hebben vernietigd. Hun producten zijn ontworpen om een ​​uitstekende, krachtige en effectieve reiniging te bieden zonder ingrediënten te gebruiken die u of onze planeet zullen schaden. Ze gebruiken mineralen en etherische oliën in hun producten. Deze verwijderen vuil en geuren veilig met ingrediënten die van nature antibacterieel, antiseptisch en schimmelwerend zijn. Planet Detox streeft ernaar oplossingen te vinden voor ons zonder schadelijke plastic en chemisch gebruik.

 Deze afwaszeep zorgt voor een krachtige en effectieve reiniging zonder dat er schadelijke ingrediënten nodig zijn. Het is van nature antibacterieel, antiseptisch en schimmelwerend en veel gezonder voor u en het milieu. De repen zijn handgemaakt, handgesneden en met de hand verpakt met een absoluut minimale impact op de productie.

Deze heerlijk geurende vaatwasstaaf is onze bestseller. Hij schuimt overvloedig en werkt krachtig op vet en vuil van potten, pannen, bestek en glaswerk, waardoor alles sprankelend en brandschoon blijft. Het bevat alleen veilige, natuurlijke ingrediënten en zoals bij al onze producten, geen palmolie of SLS, SLES.

Een natuurlijke keukenreiniger
Je zult deze natuurlijke keukenreiniger geweldig vinden in de vorm van een stevige zeep. Gebruik deze heerlijk ruikende zeep om uw oppervlakken, gootstenen en kranen, kookplaten, oven, ovendeuren, de koelkast, kasthandvatten schoon te maken en te polijsten en de lijst gaat maar door! De oliën van citroen en tijm zijn van nature antiseptisch en antibacterieel en vernietigen ziektekiemen zoals E-coli en Salmonella

Deze solide reinigingsstaaf verwijdert vuil, vet, vlekken en verbrande korstjes. . Het fijne puimsteen zorgt voor een zeer krachtige maar toch zachte schurende vuilverwijderaar. De staven zijn geweldig voor het verwijderen van verbrande koolstofafzettingen, waardoor ze ook een zeer effectieve ovenreiniger zijn. Veilig te gebruiken op alle keukenoppervlakken; werkbladen, snijplanken, tegels, keramische kookplaten en metaalwerk.

Deze ongelooflijk effectieve zeepreiniger voor de badkamer reinigt en polijst oppervlakken, baden, gootstenen, kranen en tegels, waardoor uw badkamer super schoon en verfrist wordt!

De Tea Tree & Eucalyptus-oliën hebben krachtige antiseptische en antibacteriële eigenschappen die ook geurtjes desinfecteren, reinigen en elimineren.

Tea tree olie is een natuurlijke schimmelwerende stof.

Ook zonder chemicaliën is dit reinigingsproduct beter voor u en beter voor de planeet.

Sale!

Dit opwindende nieuwe deodoriserende product zal niet alleen uw tapijten en vloerkleden verlevendigen en verkwikken, maar ook uw huis en welzijn! De intense geur van dit poeder blijft dagenlang in uw huis hangen, waardoor het huishouden fris en schoon aanvoelt. Het poeder bevat alleen veilige ingrediënten, maar we adviseren om kinderen uit de buurt te houden van de gebieden die worden behandeld totdat het poeder is gestofzuigd. 500 g