JIJ KAN EEN VERSCHIL MAKEN
Jungle Straws is een onafhankelijk Brits bedrijf, gedreven om een einde te maken aan de schade die plastic voor eenmalig gebruik aan ons milieu toebrengt.  Onze missie is om mensen te helpen om plastic voorgoed te dumpen en verantwoordelijker te denken.
Onze rietjes zijn 100% biologisch, ethisch gecultiveerd en handgemaakt met trots van een enkele familieboerderij op het platteland van Vietnam, waar we persoonlijk toezicht hebben gehouden op het hele productieproces van begin tot eind.
Plastic afval is een groot probleem dat onze wereld dreigt te veranderen. Wij, als burgers van die wereld, moeten nu handelen.

12 x  bamboe drinkrietjes in twee verschillende breedtes.             
1 x klein jutezakje
1 x grote natuurlijke jutezak
1 x Reinigingsborstel | Onderhoudsgids

Elk rietje is 100% organisch, handgemaakt en biologisch afbreekbaar.

Jungle rietjes kunnen honderden keren hergebruikt worden en zijn vaatwasbestendig.

6 x gegraveerde bamboe rietjes in twee verschillende breedtes
1 x klein jutezakje (8 beschikbare kleuren)
1 x Reinigingsborstel
1x Eco Kraft Box | Onderhoudsgids

Individueel met de hand vervaardigd en geoogst door lokale ambachtslieden op een familiebedrijf in het platteland van Vietnam, onze bamboe rietjes zijn SGS gecertificeerd en 100% biologisch. Jungle Rietjes zijn een perfect alternatief voor plastic rietjes en kunnen vele malen worden gewassen en hergebruikt. Ons hele proces is veilig, duurzaam en volledig niet-giftig.

Hessian reiszakje:

Natuurlijk gemaakt zacht hessian zakje verkrijgbaar in 8 kleuren (Aqua, Salie, Houtskool, Vanille, As, Tarwe, Marinier, Bessen) -

Afmetingen: 22cm (lengte) x 3cm (breedte).

2 x zwarte metalen rietjes (1 dik, 1 dun)
2 x Roze Gouden Metalen rietjes (1 dik, 1 dun) 
1 x Natuurlijke jutezakje

1 x Bamboe Draagkoker 

1 x Reinigingsborstel

Al onze producten zijn gemaakt met de beste materialen. Ons roestvrij staal is FDA-goedgekeurd, BPA-vrij, niet-toxisch en voedselveilig. Onze bamboehoezen zijn 100% organisch, biologisch afbreekbaar en geëtst met ons bedrijfslogo en onze natuurlijke jutezakken zijn handgemaakt, biologisch en biologisch afbreekbaar.

Elke bamboe kist is met de hand gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit bamboe. Onze koffers zijn 100% organisch en passen op 1 dun stro, 1 dik stro en een reinigingsborstel.

Afmetingen:

242mm (lengte) x 18mm (breedte)

 

4 x Ocean geinspireerde Living Coral rechte metalen rietjes
4 x Ocean geinspireerde Living Coral gebogen metalen rietjes
1 x Natuurlijke jutezakje

1 x Reinigingsborstel

Jungle Straws' 'Deep Ocean Edition' is voorzien van 4 gebogen en 4 rechte premium gedipte herbruikbare rietjes in prachtige op de zee geïnspireerde blauwe tint.