Afwasmiddel met minder plastic

U kunt uw afwasmiddelen, wasvloeistoffen en allesreinigers vervangen door een organisch stuk zeep

 

Plastic wikkelalternatieven

Bee's Wrap zijn herbruikbare vellen biokatoen doordrenkt met bijenwas. Gebruik de warmte van je handen om rond de bovenkant van een kom, broodjes, kaas of een broodje te vormen. Elk vel gaat een jaar mee, en ze komen in een verscheidenheid van mooie, levendige patronen.

 

 

De handgemaakte pandoo bijenwasdoeken zijn een milieuvriendelijke vervanger voor plastic dozen, aluminium en huishoudfolie.

De starterset bevat drie verschillende maten voor veelzijdige toepassingen!

Voor op de boterham of als snackzakje, voor het vervoeren en bewaren van etenswaren of voor het vers houden van gerechten, u kunt alles afdekken of verpakken met onze bijenwasdoekjes die ook met huishoudfolie kunnen worden verpakt.

Herbruikbaar - geen afval en geen plastic!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Herbruikbare katoenen groenten/fruit opbergzak

Ze zijn een perfecte vervanging voor een wegwerpzak die in de winkels wordt ontvangen. Je komt bij de groenterekken, doet er groenten of vers fruit in en gaat naar de balie. Zo simpel is het! Groententassen zijn wasbaar, besmetten/verontreinigen uw voedsel niet en kunnen hergebruikt worden.

Uitverkocht

Ze zijn een perfecte vervanging voor een wegwerpzak die in de winkels wordt ontvangen. Je komt bij de groenterekken, doet er groenten of vers fruit in en gaat naar de balie. Zo simpel is het! Ook zijn ze een ideale vervanging om groenten en fruit te bewaren in de koelkast of op kamertemperatuur. De Groententassen zijn wasbaar, besmetten/verontreinigen uw voedsel niet en kunnen hergebruikt worden.

Afmeting 31x39 cm

Materiaal:100% organisch katoen

 

Navulbare Nespresso/Senseo-Dolce/Gusto capsules

WayCap is een herbruikbare en hervulbare koffiepad voor Dolce Gusto-machines, gemaakt van roestvrij staal met een siliconen bovenkant en dus oneindig oplaadbaar. Milieuvriendelijk en gemaakt in Italië. Geen vervuiling, grote besparingen en de koffie van jouw keuze.

 

De kit bevat:

- 1 hervulbare capsule voor Dolce Gusto-systeem

- 1 handmatige dispenser

- 1 steunring

- 2 verschillende verwisselbare filters, één voor espressomaling en één voor fijne maling

Milieuvriendelijk | Navulbaar

Merk: WayCap

Gemaakt in Italië

Een herbruikbare koffiepad voor Senseo-machines.
De Coffeeduck is een 2-pod Senseo-houder die ook gebruikt kan worden voor gemalen koffie. Veelzijdig en geschikt voor alle soorten koffie. Hiermee zet u een kop koffie in slechts 20 seconden langer dan met papieren Senseo-koffiepads.
Ruimte voor 5 tot 14 gram los koffiedik.
Vaatwasbestendig

Schuimlaag blijft behouden

Een koffiepad die voor altijd meegaat!


WayCap-pods zijn hervulbaar en herbruikbaar, wat betekent dat u zoveel bekers kunt drinken als u maar wilt uit één pod.
Met WayCap kunt u tot 85% besparen in vergelijking met de gebruikelijke wegwerp-pods voor eenmalig gebruik. Moeilijk te geloven? Bekijk het zelf!


2 Hervulbare capsules voor NESPRESSO®-machines
Oneindig herbruikbaar
Vult binnen 20 seconden bij