Een zachte en volle melange waarvan u op elk moment van de dag kunt genieten. De kenmerkende smaak en aroma's van salie en venkelzaad, in combinatie met de citrustoets van bergthee en de bitterheid van de rest van de kruiden, laten een langdurige hydraterende nasmaak achter.

Duurzaamheid: Als de inhoud op is, hergebruik je de composteerbare container en maak je er een pot van! Volg de instructies op de achterkant van het etiket, zoek de biologische zaadstengel en kweek je eigen kruiden. Draag uw steentje bij aan de bescherming van het milieu door het circulaire economie model toe te passen en afval te verminderen. Vind hier hoe je het moet planten]

Ingrediënten: Rozenbottel*, Salie*, Bergthee*, Venkel*, Hyssop*, Mallow*, Dittany (Origanum dictamnus*).
*Product van biologische landbouw

Noten: Mild & zacht met langdurige, hydraterende nasmaak.

Gelegenheid: Gezondheidsversterkend en immuniteit.

Een volle melange die op elk moment van de dag gedronken kan worden. Deze drank is perfect in balans en geeft de kenmerkende citroene ondertonen vrij die bergthee kenmerken.Door zijn karakter slaagt hij erin de essentie van de Griekse traditie en de unieke geuren langs het Griekse platteland te vatten.

Duurzaamheid: Als de inhoud op is, hergebruikt u de composteerbare container en maakt u er een pot van! Volg de instructies op de achterkant van het etiket, zoek de biologische zaadstengel en kweek uw eigen kruiden. Draag uw steentje bij aan de bescherming van het milieu door het circulaire economie model toe te passen en afval te verminderen. Vind hier hoe je het moet planten]

Ingrediënten: Griekse bergthee melange [Sideritis scardica*, Sideritis raeseri*, Sideritis syriaca*] *Product van biologische landbouw

Noten: Volle tisane met aardse tonen en kenmerkende citroentonen.

Gelegenheid: Opwekkend en versterkend.

kruidenmengsel, wat resulteert in een mengsel met een delicate zoete smaak en een subtiele houtachtige nasmaak. De discrete citroensmaak van citroenmelisse, in combinatie met lavendel, resulteert in een hydraterende drank die lekker smaakt zonder toevoeging van zoetstoffen.

Duurzaamheid: Als de inhoud op is, hergebruik je de composteerbare container en maak je er een pot van! Volg de instructies op de achterkant van het etiket, zoek de biologische zaadstengel en kweek je eigen kruiden. Draag uw steentje bij aan de bescherming van het milieu door het circulaire economie model toe te passen en afval te verminderen. Vind hier hoe je het moet planten]

Ingrediënten: Citroenmelisse*, Tilia*, Lavendel*, Kamille*
*Product van biologische landbouw

Noten: Zachte, zoete smaak en subtiele houtachtige nasmaak.

Gelegenheid: Kalmerend en ontspannend.

Een melange met een aards karakter die op elk moment van de dag gedronken kan worden. Harsnoten van rozemarijn, gevolgd door de bitterzoete en licht kruidige nasmaak van de rest van de ingrediënten, zorgen voor een unieke honingkleurige drank.

Duurzaam: Als de inhoud op is, hergebruik je de composteerbare container en maak je er een pot van! Volg de instructies op de achterkant van het etiket, zoek de biologische zaadstengel en kweek je eigen kruiden. Draag uw steentje bij aan de bescherming van het milieu door het circulaire economie model toe te passen en afval te verminderen. Vind hier hoe je het moet planten]

Ingrediënten: Rozenbottel*, Salie*, Rozemarijn*, Citroenmelisse*, Tijm*
*Product van biologische landbouw

Noten: Hars noten, met licht bitterzoete nasmaak.

Gelegenheid: Vitaliserend en stimulerend.

Deze verfrissende thee met een lichte body kan op elk moment van de dag gedronken worden. Citroenverbena en citroenmelisse geven een delicate citroensmaak vrij die wordt verrijkt door de aardsere citrusachtige nasmaak van bergthee. Pennyroyal en calendula met hun unieke aroma's vullen dit unieke karakter van AGROS aan.

Duurzaamheid: Als de inhoud op is, hergebruik je de composteerbare container en maak je er een pot van! Volg de instructies op de achterkant van het etiket, zoek de biologische zaadstengel en kweek uw eigen kruiden. Draag uw steentje bij aan de bescherming van het milieu door het circulaire economie model toe te passen en afval te verminderen. 

Ingrediënten: Bergthee*, Calendula*, Citroenverbena*, Citroenmelisse*, Pennyroyal*.
*Product van biologische landbouw

Noten: Lichte tisane met delicate citrustonen.

Gelegenheid: Verjongend en verfrissend.

Maak als afkoeling een heerlijke verfrissende en helende ijsthee

Vermeng 1 liter water met 2 eetlepels thee-melange.

Laat deze een nachtje in de koelkast

Dien op met ijs of zonder ijs

PUUR GENIETEN

Bloemen en hele bladeren van het meest populaire Griekse kruid creëren een heerlijke tisane, perfect voor elk moment van de dag dat u kiest voor een paar meditatie momenten.

Noten: Fruitige aroma's van citrus omgeven door discrete stro en aardse noten. Zachte en rijke sensatie, met frisse nasmaak.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische bergthee bloemen en bladeren.

25 gram

Hele bladeren van biologische citroenmelisse creëren de perfecte tisane voor een ontspannend ritueel, weg van de dagelijkse stress.

Noten: Warme en zoete neus, gevolgd door scherpe noten van citroenschil. Frisheidssensatie, met minerale elementen en botanische nasmaak.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische citroenmelisse bladeren.

20 gram

Heldergroene hele bladeren van biologische citroenverbena maken een verfrissende, ontgiftende of een ideale digestieve tisane na het eten.

Noten: Bloemige lente limoen neus verrijkt met tonen van verse citroen. Levendige, botanische mond met ronde, zijdeachtige afdronk.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische citroenverbena bladeren.

20 gram

Zilvergroene hele bladeren van biologische salie maken een oppeppende tisane voor lichaam en geest.

Aroma's: Complexe en frisse aroma's, met tonen van eucalyptus, groene appel en snoepfruit. Aangename en fruitige mond, met frisse nasmaak.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische salie bladeren.

40 gram

Gouden kamillebloesemknoppen resulteren in een kalmerende en optimale tisane voor een goede nachtrust.

Noten: Nachtbloeiende jasmijnaroma's, gekenmerkt door milde zoete en kruidige noten. Fluweelzachte en romige mond, die een gevoel van ontspanning achterlaat.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische kamillebloemen.

40 gram

Echinacea is het ultieme kruid om het immuunsysteem op te peppen en te versterken. Het is de favoriet van de winter, beschermt en verdedigt zich tegen verkoudheid en griep en maakt het in het algemeen gemakkelijker om de lelijke symptomen van wintermoeheid te overwinnen.

Noten: Zoete aroma's van honing en madeliefjes met een geur van geroosterde amandelen. Fluweelzachte textuur met een warme nasmaaksensatie van vanille en kruidnagel.

Ingrediënten: 100% gecertificeerde biologische echinacea bloemen.

50 gram