Munio Candela geeft je de kans om je te omgeven

door een bloeiende weide of een zonovergoten bos,

om te genieten van de kracht van de kaars die je hart zal omarmen

en warmte van binnenuit zal uitstralen.

Laat het aroma van een bloemrijke weide los. Deze set is perfect voor diegenen die de delicate noten in de wilde bloemengeur waarderen. Een beetje luxe voor lichaam en geest.

Producten: Wilde bloemen mini kaars, biologische lichaamsolie, vloeibare zeep, handlotion en scrubzeep.

De heerlijke geur van kaneel nodigt kerstmis uit in de ruimte. Warm, pittig en o zo feestelijk! Luxe vakantiegeur voor volwassenen. 

Producten: Kaneelkaars, diffuser en sojavetrondes.

Laat de frisheid van de jeneverbes en de houtachtige ondertonen vreugde brengen aan degenen die genieten van meer uniseksgeuren. Het ruikt echt naar een wandeling in het bos. Geliefd bij vrouwen en mannen.

Producten: Jeneverbes & limonium kaars, jeneverbes organische vloeibare zeep en navulling.

 

Maak deze feestdagen optimaal gebruik van onze tijd samen. Onze doe-het-zelf kaarsenmakerij kit zullen iedereen aanmoedigen om niet bang te zijn voor te veel familietijd, maar om deze te omarmen! Koop de kit als een activiteit voor uw gezin of als een attent cadeau voor een speciaal iemand. Schenk uw zelfgemaakte kaarsen aan iemand anders of bewaar ze voor uzelf!

De set is inclusief: Eco kaarsvet, lonten, natuurlijke geurende oliën (lavendel, roos, pepermunt), glazen maatbeker, stokjes om de lont te roeren en vast te zetten en metalen bakjes met een deksel.